Showroom Unior Tepid

   Venind in sprijinul clientilor si partenerilor sai si confirmand pozitia de lider in domeniu, UNIOR TEPID a deschis in Bucuresti cel mai complex si complet showroom de scule si dispozitive existent pe teritoriul Romaniei. Acum aveti posibilitatea de a alege din peste 15.000 de produse pe care compania noastra le pune la dispozitia clientilor in calitate de unic importator.

    Adresabilitatea este unul din criteriile ce au stat la baza acestui concept de showroom. Punand in prim-plan clientul, Showroomul UNIOR TEPID se adreseaza atat profesionistilor din toate domeniile de activitate (industrie, auto, uz casnic, lemn, constructii, electronice,etc.) cat si celor mai putin familiarizati cu sculele de mana dar care vor sa utilizeze produse de  calitate industriala si profesionala.

   Showroom-ul, prin modernitatea sa, detine toata infrastructura necesara dezvoltarii si pregatirii echipelor de vanzari ale partenerilor,  prezentarii si sustinerii in timp real a ofertelor catre clientii finali, identificand in mod real nevoile clientilor.

   Mai mult decat atat, am ales sa ducem mai departe serviciile oferite partenerilor si clientilor, organizand workshop-uri si demonstratii practice, menite sa creeze un mediu stimulativ in care participantii sa testeze produsele noastre dobandind astfel increderea atat de necesara in procesul de vanzare. Prin utilizarea unor exerciţii practice, acest tip de workshop permite un transfer mult mai facil şi mai consistent know-how si informatii utilizate ulterior in activitatea zilnica.

   Showroom-ul UNIOR-TEPID este implicat activ in activitatile comunitatii din care face parte, sponsorizand echipe de marca din automobilism, ciclism si motociclism. Vizitand paginile site-ului nostru si cele corespunzatoare din site-urile de socializare, veti fi placut surprinsi sa descoperiti o mare cantitate de informatii din acest domeniu.


Adresa la care ne puteti vizita este: strada Marius Emanoil Buteica nr. 9/ strada Racari nr. 5, aflata in zona Dristor, Sector 3.