Despre Unior Tepid

             Infiintata in anul 2000, UNIOR TEPID a avut o evolutie exponentiala, fiind astazi liderul pietei de distributie a sculelor de mana industriale si profesionale. Cu peste peste 50 de programe de scule de mana profesionale distribuite în mod exclusiv, compania are in acest moment, o cifra de afaceri de peste zece ori mai mare decat cea din anul 2003.

                Pozitia de lider este intarita de gama de produse deosebit de variata si de planurile tarifare cele mai competitive. Sinergia programelor tehnice, mixul de marketing, specificitatea brandurilor, optimizarea continua a produselor, ne recomanda ca solutie ideala pentru nevoile clientilor. In portofoliul nostru gasiti atat cele mai calitative produse, cat si cel mai bun pret pentru clasa de produs. 

                Suntem intr-o relatie totala si completa cu clientul. Targetul „0” pentru greselile de livrare, consultanta tehnica si de call center permanenta, preocuparea constanta pentru calitatea ambalarii, documentatia permanent updatata si prezenta pe toate mediile, livrarile in ziua comenzii, scot in evidenta onestitatea ce caracterizeaza relatia cu clientul. Protecția distribuitorilor, protecția clientului final, intervenția după livrare, procesul de feed-back si follow-up, masurarea gradului de satisfactie, conduc de fiecare data la o relatie win-win, ajutand ambele parti.
 

 „Averea firmei nu consta intr-un sertar plin cu scule, ci in oamenii si clientii companiei"

RASFOIESTE NOUL CATALOG INDUSTRIAL 2021-2024