Unior Tepid lanseaza noile burghie pentru metal HSS Furius

Tinand cont de  operatiunile din ce in ce mai frecvente  in mecanica, metalurgie, organe de asamblare si intretinere generala, UNIOR TEPID va propune ultima inovatie pentru gaurirea  otelurilor rezistente, burghiele HSS FURIUS de la Tivoly.

Noul burghiu Furius se recomanda ca fiind o combinatie fericita intre geometrie si ascutire, aducandu-l la un nivel de performanta exceptionala. Acesta poate fi folosit in utilizarea pe  masina cu comanda numerica in conditii de taiere cu viteza ridicata, asociata cu o foarte lunga durata de viata a burghiului, garantand cea mai buna productivitate.
In utilizarea pe masini electrice portabile, viteza de  gaurire si efortul axial scazut asigura gaurirea rapida a materialului.

Tinand cont de ultimele tehnologii PVD, acoperirea  speciala din carbura de titan FUSIO aduce Burghielor FURIUS un plus de precizie, confort, rapiditate, stabilitate si durabilitate.

Gratie structurii sale intime cu gradient de compozitie,  noua acoperire poseda: o tenacitate superioara, o durata de viata ridicata si coeficient de frecare foarte scazut. Perfect adaptat la  operatiile de gaurire discontinue, contribuie la performantele exceptionale ale Burghiului HSS FURIUS (

In timpul gauriririi cu noul Burghiu FURIUS, utilizatorul  contribuie la o manifestare ambientala pozitiva prin limitarea consumurilor energetice, cresterea duratei de viata a burghielor, protejarea  parcului sau de masini si acumulatoare.

Produs intr-o maniera etica, Burghiul FURIUS, prin usurinta de  utilizare, conserva sanatatea utilizatorului si in acelasi timp creste productivitatea.


Detalii despre programul Tivoly de la Unior-Tepid puteti gasi  vizionand materialul de specialitate prin accesarea urmatorului link: http://www.uniortepidshowroom.ro/programe/tivoly 

Articol postat de: Unior Tepid / 2014-09-18