UNIOR TEPID isi prezinta produsele la Construct Expo 2015

Dupa deja binecunoscuta traditie, UNIOR TEPID va fi prezent si anul acesta la CONSTRUCT EXPO, Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, ce va avea loc la Romexpo Bucuresti, in perioada 26-29 martie 2015.

 

Compania brasoveana este lidera nationala pe piata de distributie a sculelor de mana industriale, avand in spate 15 ani de activitate in domeniu. In portofoliul de produse UNIOR TEPID se gasesc peste 35 de programe de scule de mana distribuite pe intreg teritoriul tarii, dintre care amintim: scule de mana, scule pentru instalatori, scule electrice, scule pentru constructii, scule antiexplozie, scule de masura și control, scule de taiat, bancuri de scule, organizatoare și genti.

 

Printre brandurile prezentate la eveniment se vor numara: Unior (scule si unelte de mana), Diager (burghie si elemente de fixare), Wilpu (panze, carote), Irwin (scule si unelte de mana), Lenox (scule de taiere), Tivoly (burghie si freze de carbura pentru metal), Insize (scule de masura si control), Pinie (scule pentru prelucrarea lemnului), Onci (panze lemn si metal), Ush (biti).

Standul firmei UNIOR TEPID va fi situat in Pavilionul A, NIVEL 0, STAND C34, unde in toata aceasta perioada veti putea lua parte la o serie de prezentari si demonstratii practice.

 

Pentru a fi la curent cu produsele ce vor fi prezentate la targ, dar si pentru a putea avea acces la primele imagini de la eveniment, puteti accesa urmatorul link:  https://www.facebook.com/events/410941345755545/

Articol postat de: UNIOR TEPID / 2015-03-25